Lekkere Duif

Duif is natuurlijk ook om te eten.  Ooit heb ik heerlijk duif gegeten bij de Balie in Amsterdam, maar daarna was het behelpen. Ik ga dit recept  eens proberen. Maar let op: “Snijd de uiteinde van de poten, de vleugels en de nek van de duiven en houd de duiven even boven een vlam om over gebleven veertjes te verwijderen. Snijd ze vervolgens overdwars door de helft en scheid de bouten van de borsten, verwijder de botjes.” Daar moet je wel zin in hebben. Ik fietste net nog langs een dode duif, zou die geschikt zijn geweest voor dit recept?

dode-duif2.jpg

Advertenties
Published in: on februari 7, 2008 at 7:52 pm  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://duyfje.wordpress.com/2008/02/07/lekkere-duif/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: